4,8 kiloa selässä

Tänä aamuna juoksin töihin. Kevät on selkeästi mun juttu, koska nykyään pääsen sängystä ylös aika sujuvasti. Tänään nousin ennen kuutta. Aamut on edelleen mun lemppareita. Hiljainen koti, rauhallinen aamupalahetki Hesarin kanssa, pikkuisen kotitöitä, sitten lenkkikamat päälle ja työpaikkaa kohti. Tänään en syönyt aamupalaa, koska juuri syöneenä juoksu ei oikein onnistu. Ensimmäistä kertaa punnitsin reppuni, saldo 4,8 kiloa. Yllättävän paljon.

Aamulla ennen seitsemää.

Juostessa totesin, että olisi kannattanut vilkaista lämpömittariin. Mulla oli kesätrikoot ja takki, jonka alla lämpökerrasto. Meinasi olla vilpoista ja lopussa vasemman jalan pottuvarvasta paleli, koska se oli karannut sukan ulkopuolelle.

Sykemittari päätti resetoida itsensä juoksun päätteeksi, joten ei ole sykelukemia.

Lapsia hakiessa ilma oli niin keväinen ja ihana, että teki mieli hypähdellä. Ja pitihän se vähän hypähdellä ja laulaa ääneen.

Laitetaan vielä ihan yllärinä asukuva tänne, kun kerran otin kuvia päivän asusta.

Ostin uudet housut (kuvassa). Mullahan on ihan samanlaiset housut, mutta ne on vaan vähän kulahtaneet. Aika tylsää, mutta mä vaan tykkään tuosta mallista.

Kohta alkaa FST5:ltä mun uusi lempisarja: Helteinen helmikuu.

6 thoughts on “4,8 kiloa selässä”

  1. Sulla on kyllä iha ruokottoman hyvä perberi!(ennakoiva tekstinsyöttö tarjosi perberin tilalle perheyritystä):D

    <3:Tatjana

  2. Ihanat farkut! Ja, kyllä komppaan edellistä kommentoijaa; hyvältä näyttää;)

    Itseasiassa oma kropan mallini on hyvin samannäköinen (johtuneeko osittain samoista harrastuksista!), joten olisin erittäin erittäin iloinen, jos kertoisit farkkujesi merkin, mallin ja ostopaikan, pliis:) Farkkujen osto kun ei ole maailman helpoin juttu…

    Tämä on aivan ihana blogi. Olet jotenkin ihana aito kirjoittaja ja juttusi ovat mielenkiintoisia. Kiitos 🙂

  3. Ihanan keväinen look, valkoinen on vaan niin raikas väri 🙂

    Millainen reppu sulla on juostessa? Itsellä olisi juuri samaan tarkoitukseen reppu hakusessa. Sellainen jonka saa tiiviisti kiinni selkään ettei heilu hölkätessä!

    Tästä on tullut yksin munkin suosikkiblogeista, kiitos siitä!

  4. Tatjana <3 Perheyritys tämä on. 😀

    MissK: Kiitos ihanasta palautteesta! Farkut on Leviksen Demi Curvet ja niitä saa esim. JC:stä, Carlingista, Stockalta ja varmasti monesta muustakin paikasta, joka myy Levistä. Curveja on muitakin malleja, mutta mun perberille tuo on paras. 🙂

    Anonyymi: Mulla ei oo juoksuun suunniteltu reppu. Repusta oon jauhanut mm. tässä postauksessa: http://www.evitalehti.fi/blogit/endorfiinikoukussa/mit%C3%A4-se-sy%C3%B6nyt

    Kiitos sinullekin ihanasta palautteesta! Tulee hyvä mieli. Kiva tehdä tätä, jos joku jaksaa lukea mun lätinöitä. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *