Rumaa huomenta osa X

Heräsin tänään pitkästä aikaa ennen kuutta. Oon onnistunut keräämään kellokortille miinusmerkkistä lukemaa, niin ajattelin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä niitä pois. Miltä näyttää väsynyt 31-vuotias aamulla klo 5.30?

Yritän kasvattaa hiuksia ja tää välivaihe on ihan hirveä. Kun on paksut ja taipuisat hiukset, niin aamulla pää näyttää tältä. En voisi kuvitellakaan, etten kävisi aamulla suihkussa. Ei tuota pehkoa muuten saa ojennukseen. Erityisen ihana on tuo keskipääjakaus, joka muistuttaa 90-luvun hittikampausta, joka tunnetaan toisella nimellä “kotka on laskeutunut”.

Aamun nautinto oli se eilen saapunut leipä. Aamupala on päivän paras ateria. En tajua niitä ihmisiä, jotka eivät syö aamupalaa.

Aamupalan jälkeen ryntäsin bussiin. Olin töissä ennätyksellisen aikaisin. Leimasin itseni sisään 7.08! Työpäivä oli hyvä, ensimmäinen tälle viikolle. Kyllä mä vähän jupisin siinä työpisteelläni erinäisistä asioista, mutta sain aika paljon aikaiseksi. Päivistä, jolloin ei saa kunnolla hommia tehtyä, jää huono fiilis. Toivottavasti huomennakin on hyvä boogie.

Töistä lähdin pyörällä. Ilma oli aivan ihana, mutta pyörätiet oli yhtä sohjoa, rapaa ja lunta. Ei se kyllä miellyttävää ole. Mieluummin pyöräilin niillä paukkupakkasilla kuin tällaisessa sohjossa, mutta toisaalta, ei mene enää kauaa, kun asfaltti on kauttaaltaan näkyvissä ja linnut livertää. Kevät tulee ja se on ihan parasta!

  • Matka: 8.0 km
  • Kesto: 29 min
  • Syke: keski – 151 bpm, max – 164 bpm
  • Kalorit: 251 kcal

Kotona laitoin pikaisesti lapsille ruokaa, kävin suihkussa ja menin päikkäreille. Väsytti ihan sairaasti. Oli tarkoitus nukkua 15 minuuttia, mutta nukuin sitten lopulta yli puoli tuntia. Oli tarkoitus siivota illalla, mutta enhän mä mitään jaksanut. Lapset onneksi siivosivat omat huoneensa ja mies raivasi olohuone-keittiö-eteinen-akselin. Josko viikonloppuna viimeistään puunaisi tämän taas ihmismäiseen kuosiin. Miten muut “isot” perheet saa pidettyä kämpän kunnossa? Vai meneekö kaikki mun virta tuohon urheiluhössötykseen?

 

4 thoughts on “Rumaa huomenta osa X”

  1. Mä niin komppaan sua ton tukkaongelman kanssa. Itsellä oli tuo samainen operaatio hetki sitten työnalla, nyt on onneksi se pahin vaihe selätetty.

    Omistan myös paksun ja taipuisan tukan + pientä lisäjännitystä tuo kosteat säät, jolloin tukka päättää olla erityisen taipuisa ja omaa silloin aivan oman tahdon.

  2. Ihana sinä! Ja kuule tää mun aamutukka on paljon kamalampi, kuin sun. Mut toi “kotka on laskeutunut” sai mut kyllä repeämään – kiitosta vaan, arvaa sattuuko nauraminen? ;D

    Hyvän näköistä leipää. Nam. Mullakin aamu alkaa aina aamupalalla; kahvilla ja leivällä, joskus kylkeen myös vähän hedelmää. Nyt kun saan taas syödä tiettyjä hedelmiä ja vihanneksia raakoina, avautuu kokonaan uusi elämä mulle.

    Ai mä niin odotan kevättä! Eilen oli kyllä niin ihana auringonpaiste ja plussakelit. Sitä paljasta asfalttia täälläkin odotetaan, mä meinaan laitoin itselleni tavoitteen, että tänä vuonna pyöräilen ainakin sen tonnin täyteen (viime vuonna saldo oli 215 km). Nyt mä aloitan heti kun lumet sulaa, niin ei taida olla ongelmaa sen kasaamisessa.

    Toi teidän kuva on niin söpönen <3

    Kamalaa höpötystä, anteeks kun tuhlaan rouvan palstatilaa 😀

  3. Ei kaikkien kotien tarvii olla sairaalastreriileitä! Meillä on ainakin kaikki lähinnä vähän sinnepäin, juuri ja juuri riittävästi 😀 Kirjoitin vihdoin siitä aiheesta, mistä oli joskus puhetta muualla, perheen ja treenin yhdistämisestä. Se vähän tähänkin liittyy, viittaisin sinuunkin 🙂

  4. Jemppu: Tell me about it. Mulla on nyt se nihkein vaihe menossa. Jos tämä pehko olis kesään mennessä polkka, niin sit alkais helpottaa.

    Suvi: En usko! Laita kuva!

    Ihanaa, että sun ruokavalio laajenee tuon leikkauksen jälkeen. Mä kyllä tsempitän sua pyöräilemään!

    Ja höpöttele ihan vapaasti. <3

    niobe: Ei tarvisikaan, mutta jotenkin sitä vaan haluaisi, että kaikki elämän alueet olisi viimeisen päälle järjestyksessä. Se on vaan aika mahdotonta. Pitäis oppia löysäämään vaatimuksia.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *