Takaisin satulaan

Jee! Aamulla lähdin taas pitkästä aikaa pyörällä töihin. Sitä ennen sain kotona tuhrattua lähes kaksi tuntia aikaa en tiedä mihin. Ilma oli kaikkea muuta kuin ideaali pyöräilyyn, mutta halusin päästä liikkumaan, niin en välittänyt kinoksista. Tiet oli yllättävän hyvin aurattu, mutta olihan tuo matka yhtä via dolorosaa. Varsinkin loppupätkä, joka oli yhtä pottupeltoa. Pyöräilin enimmäkseen seisten, koska seisten olin valmis hyppäämään pyöränselästä pois, jos tulee paha tilanne ja tulihan niitä.

  • Matka: 8.0 km
  • Kesto: 34 min
  • Syke: keski – 154 bpm, max – 173 bpm
  • Kalorit: 304 kcal

Kuva (linkin takaa löytyy ihan hyvä artikkeli talvipyöräilypukeutumisesta)

Kotimatka sujui paljon mukavammin, kun teitä oli aurattu lisää päivän aikana.

  • Matka: 8.5 km
  • Kesto: 31 min
  • Syke: keski – 153 bpm, max – 167 bpm
  • Kalorit: 278 kcal

Ja sitten, rakkahat. Asia on nyt niin, että olen aivan vieraantunut salitreenistä ja haluan siihen muutoksen. Menen huomenna salille. No niin, nyt se on sanottu, eli pakkohan se on sitten mennä. Nyt alkaa sellainen ajanjakso, että aion taas tehdä täsmällisen treenisuunnitelman ja ruveta noudattamaan sitä. Miehelle tiedoksi, että tämä koskee sitten myös sinua. Yhdessähän me treenataan, eikö? Ilmoittauduin jo joulukuussa Helsinki City Runille ja se pitäisi ottaa huomioon treenisuunnitelmaa tehdessä. Tavoiteaikaa en uskalla kummemmin asettaa, vaikka yli kahta tuntia en haluaisi reitillä kuluttaa. Ennätyksiä en tällä kertaa aio lähteä edes yrittämään, koska jalka ei ole vieläkään kunnossa.

Kuva

Tuleeko teistä joku juoksemaan puolikasta Helsinki City Runille?

2 thoughts on “Takaisin satulaan”

  1. Tällä kertaa puolikas nautiskellaan toukokuussa 😀 Oulun maisemissa, Terwamaratonilla, vaikka mielelläni sen Helsingissäkin juoksisin :). Huomenna elämäni ensimmäiseen juoksukouluun, jännää.

  2. Riitta: Mun piti kerran juosta Terwamaratonilla, mutta keskimmäiseni oli tuolloin vauva ja sairastui edeltävänä yönä korvatulehdukseen. Valvoin yön OYSin päivystyksessä, niin minusta ei ollut seuraavana päivänä juoksemaan. Siitä seuraavana päivänä järjestimme äidin ja sisarusten kanssa oman puolimaratonin pururadalle akselilla Rajahauta-Taskila-Linnanmaa-Pateniemi. Aika oli tuolloin 2:13.

    Miten juoksukoulussa meni? Tsemppiä treeneihin!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *