Hytinää Olympiastadionilla

Tänään oli epätavallinen päivä. Menin bussilla töihin pyöräilyn sijaan, koska illalla oli luvassa Suomi – Venäjä -jääkiekkomatsi Olympiastadionilla. Mulla oli mukana paljon lämmintä vaatetta ja goretex-kengät, joten pyöräily sai jäädä. Liian sisseilyä mulle lähteä raahaamaan repun lisäksi vielä jotain erillisiä kasseja pyörällä.

Huomasin aamulla, että tuo pakkanen tuntuu paljon kylmemmältä, kun ei pyöräile. Pyöräillessä ja tietty oikeissa varusteissa kovakaan pakkanen ei tunnu pahalta.

Omakuva aamulta. Kolmea päivää vaille 31-vuotias. Hui. 31 kuulostaa jo aikuiselta.

9. päivän kuvahaaste: frontdoor. Tässä työpaikan “etuovi”, eli se ovi, josta menen pyörällä parkkihalliin.

Työpäivä meni taas ihan hujahtaen, jonka jälkeen lähdin siskon luota hakemaan toppahousuja ja retkipatjaa lainaan ja sen jälkeen työporukan kanssa kohti Olympiastadionia. Olin tänään elämäni toista kertaa jääkiekkopelissä. Ensimmäinen kerta oli Oulussa, kun olin katsomassa Kärppien divaripeliä joskus 90-luvun alkupuolella.

Tunnelma oli hyvä, vaikka peli olikin aika laimeeta katsottavaa. Mulla oli myös riittävät varustukset, koska kylmä tuli vasta pelin jälkeen bussipysäkillä, kun jouduin odottamaan bussia puoli tuntia. Kiva kokemus!

4 thoughts on “Hytinää Olympiastadionilla”

  1. Virallisen kuivakat onnittelut tupla-merkkipäivänne johdosta. Hyvin hehkeänä olette säilyneet edelleen.

    terveisin nimimerkki

    tänä vuonna 35 ja ei tunnu hyvältä. Haaveilin tosi pitkään että se ois ollu 34 vasta.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *