Viikonloppu rentoillen

Mulla oli viikonlopulle yksi tavoite: rentoutua! Ja niin tein. En ottanut stressiä viikaamattomista pyykeistä, siivouksesta enkä mistään muustakaan. Lauantaina ulkoilin omien ja siskon lasten kanssa. Illaksi pääsimme miehen kanssa kahdestaan ulos. Kävimme ulkona syömässä, juteltiin ja nautittiin olosta. Isänpäivä oli myös ihana. Aamupäivän löhöiltiin ja katsoimme telkkua kynttilöiden loimussa ja iltapäivällä kävimme lasten serkkutytön synttäreillä ja sieltä menimme vielä anoppilaan päivälliselle. Ihana viikonloppu tärkeimpien kanssa. Pitäisi useammin osata ottaa rennosti ja olla tässä.

Yritän jatkossa ottaa rennosti tai rennommin ja sen edellytyksenä melkeinpä olisi se, että saisin joululahjastressin alta pois. Luojalle kiitos nettikaupoista. Sinne vaan klik klik klik ja kusti polkee. Näin mä oon päättänyt.

3 thoughts on “Viikonloppu rentoillen”

  1. Ihanaa, treffit ♥

    Rentoilu on tärkeää. Mulla sitä ei ole tiedossa tällä viikolla, nyt vika yövuoro ja sen jälkeen loppuviikko vapaata. Se menee siivotessa ja stressatessa, lauantaina juhlitaan Noelin 3-vuotis juhlia. Mitään tarjoiluja en oo vielä miettinyt edes… A-pu-va.

    Hitsi. Ne joululahjatkin. 😀 😛

  2. Uskokaa tai älkää,mutta joulusta ja lahjoista ei kannata ottaa mitään stressiä!Joulu hoituu ihan helposti ja kevyestikin,ei muutaman päivän takia tarvitse niin kauheasti touhuta,eihän siitä väsyneenä ees nauti.

    Joulu on tosi ihanakun sitä vaan viettää ja on.luonnossa kulkeminen,musiikki,leppoisa tunne on parasta.Mun perheessä ei joululahjoja saa kun ainokainen lapsenlapsi ja hänkin jotain tarpeellista.Meillä on myös sovittu,että jokainen voi viettää joulunsa haluamallaan tavalla,ei kyläilypakkoa eikä muutakaan pakkoa.Päätös on ollut hyvä.

  3. Suvi: Oli kyllä ihanaa olla treffeillä. En edes tajunnut, että nehän ne oli.

    Lopetetaan stressaaminen n-y-t nyt, jooko? Löysin rantein ja klikkailemalla.

    Rapu: Uskon. Ihan oikeasti uskon ja järkikin on samaa mieltä, mutta silti se välillä mieli laitta minut stressaamaan tyhjistä. Yritän tämän joulun ottaa löysin rantein ja nauttia juhlasta ja yritän myös oppia nauttimaan talvesta. Stressaaminen ei helpota mitään. Se on varmasti yksi syy, miksi en tykkää joulusta. Teidän joulu kuulostaa juuri oikealta ja ihanalta. Tuo on tavoite!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *