I love Mark II

Kävin tänään lounastauolla Sanomatalon Rajalassa ja lähdin sieltä Marky Markin kanssa pois. En oo ehkä koskaan ollut näin onnellinen mistään materiasta. Junassa tajusin, että nykyinen muistikortti ei käy tuohon ja mua poltteli koko loppupäivän lähteä äkkiä hakemaan muistikorttia, että pääsisin testaamaan kameraa. Lähdin viimein kuudelta töistä ja pyöräilin Ruoholahden verkkokauppaan hakemaan kameraan sopivaa muistikorttia. Kotimatkalla mun oli pakko pysähtyä testaamaan Markia. Ai että! Olin niin fiiliksissä jo ensimmäisistä näpsyistä, koska tajusin mihin tuo kamera pystyy. Niin ihana vekotin. Puhdasta rakkautta.

Mun uskollinen kulkupeli, joka pitäis pestä ja huoltaa. Pitäiskö lahjoa mies tekemään, vai jaksaisinko itse.

Meille on tulossa paljon hyviä hetkiä Markin kanssa. Ihanaa!

3 thoughts on “I love Mark II”

  1. Oi! Onneksi olkoon! On niiin siistiä kun saa jotain sellaista, jonka käyttämisestä nauttii ylipaljon ja jonka avulla voi toteuttaa itseään.

    Mä puolestaan olen ihan rakastunut mun kutri.net-sivujen uuteen teemaan ja kutrinvip.com:in jäsenten hallinta käyttöliittymään. Pakko hehkuttaa niistä täällä, kun mies ei ihan pysty samaistumaan siihen että miten joku voi olla niin fiilareissa jostain nettijärjestelmästä… No, ehket sinäkään, mutta mä tiedän miltä susta tuntuu!

  2. Kiitos Katri, niin on! En melkein malttaisi pysyä töissä ollenkaan, haluaisin vain päästä kuvaamaan. Töistä lähdettyä on jo pimeää. Kamera on kuitenkin repussa mukana, jos vaikka saan inspiraation kesken kotimatkan. 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *