Hieno kuukausi!

Otsikon teksti luki sykemittarissani aamulla työmatkapyöräilyn jälkeen. Kirjasin HeiaHeiaan äsken kotimatkapyöräilyn ja tämän vuoden pyöräilykilometrit vaihtuivat toiselle tuhatluvulle. Olen pyöräillyt tähän mennessä yhteensä 2007 kilometriä. Ihan hyvä saldo. Aamulla kokeilin punnertaa vaihteeksi vähän enemmän kuin 30 etunojapunnerrusta ja tein 4 x 25 = 100 punnerrusta. Tiukkaa teki, mutta tein kuin teinkin. Muistaako kukaan punnerrushaastetta, jonka heitin ilmoille elokuun lopussa? Haluaisiko joku raportoida ottiko haasteen vastaan ja miten se sujui?

Mulla on nyt vähän flunssainen olo ja niin on kuopuksellakin, joka yski koko viime yön. Juuri viime viikolla hehkutin töissä, miten terveinä ollaan oltu ja että en aio ottaa influenssarokotetta, koska “mä en ole koskaan kipeänä”. Saas nähdä miten käy. Kurkku on karheana ja nenä on tukossa, mutta siitä huolimatta pyöräily kulki mukavasti. Mistä tietää milloin pitäisi ottaa rauhallisemmin? Ehkä se olo kertoo. On se ennenkin kertonut.

Jätimme tänään tyttöjen jumpat väliin kuopuksen yskän takia ja myönnetään – mua laiskotti. Vietettiin iltaa mukavasti verkkareissa. Väännettiin lasten kanssa sämpylät.

Mun kamerakuume lähti ihan lapasesta. Meen huomenna töiden jälkeen käymään Rajalassa. Katsotaan tulenko uuden kameran kanssa pois.

2 thoughts on “Hieno kuukausi!”

  1. Pikaista paranemista!

    Mä aion ehdottomasti ottaa rokotteen, kun sen kerran töistä saan ilmaiseksi. Ensin ajattelin että en ota, mutta kun tietää leikkauksenkin olevan tulossa talvella niin tuntui fiksulta ottaa. Kurjaa olisi siirtää leikkausaikaa flunssan takia ja taas jännätä uutta aikaa.

    Kivaa marraskuun ekaa viikkoa!

  2. Kiitos Suvi! Toivottavasti tauti ei tuu kunnolla päälle. Saa nähdä onko hirveä virhe jättää rokote ottamatta. Työkaveri on ainakin ollut on-offina tosi kipeenä koko syksyn. 🙁

    Tunnelmallista marraskuuta sullekin. Olis muuten kiva tavata joskus. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *