Pinkki siivooja

Huh, olen edelleen kipeä. Tämä päivä meni buranan ja antibioottien voimin. Menin kuitenkin töihin, koska en enää jaksanut olla kotona. Pyöräilin töihin ihan hissukseen. Ei tullut edes hiki. Taistelin koko päivän jollakin ihme konstilla ja työpäivän jälkeen menin vielä siivoamaan toimistoa. En olisi jaksanut yhtään, mutta olin luvannut, niin en voinut jättää väliin. Yritin olla rasittamatta itseäni liikaa, vaan tein aika rauhalliseen tahtiin. Tulin ihan hetki sitten kotiin. Niin veto pois, ettei monesti ennen. Toivon että huomenna olisi parempi olo. Nyt vois mennä nukkumaan. Yritän kirjoitella jotakin järkevää jossakin välissä.

Tämä on hyvin epätyypillistä pukeutumista mulle. En käytä juuri koskaan pinkkiä. Converset löytyi viime viikolla kirpparilta ja pakkohan ne oli ostaa, kun viitosella sai. Kuuluuhan nuo toki kolmekymppisen perheenäidin vaatekaappiin. Ja nuo shortsit on ainoa pinkki vaate mun vaatekaapissa. Nyt sattui sitten olemaan molemmat repussa. Ällöpinkkiä, mutta onneksi kukaan ei ollut näkemässä.

2 thoughts on “Pinkki siivooja”

  1. Suvi: Tänään on jo paljon paljon parempi olo. 🙂 Pinkki on ihan kiva väri mausteena. Tuo väri on jotenkin salakavalasti soluttautunut mun elämään. Tajusin, että mullahan on pinkit kuulokkeet, pinkki kännykän suojus ja sitten nuo shortsit, conssit ja olihan mulla yksi pinkki huivikin. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *